Utelukker ikke at de vil satse på Moss lufthavn Rygge

Dagsavisen Moss Dagblad skriver at «Wizz Air skal opprette en base på Gardermoen. I tillegg flyr de allerede fra Torp. Likevel utelukker ikke konsernsjefen at de også etablerer seg på Rygge.» [1]

[1] https://www.dagsavisen.no/moss/utelukker-ikke-at-de-vil-satse-pa-moss-lufthavn-rygge-1.1791188

4 kommentarer til «Utelukker ikke at de vil satse på Moss lufthavn Rygge»

  1. Det var på tide noen ga oss et hint om flyselskaper som lukter på rygge. Håper at easyjet kommer. De har vel bare en avgang fra Gardermoen og det er til Berlin. Kanskje vi får London/Manchester. Av dem. Det jeg hoper inderlig på er at de nye eierene ikke gjør samme tabbe som de forrige. Nemlig det at de satset bare på få flyselskaper på flere ruter. Det holder ikke. For at en flyplass skal vare trengs det ikke bare ett flyselskap som skal gå overalt. Desto fler jo bedre! Da kan kapasiteten holde seg oppe selvom et flyselskap trekkes ut. Håper inderlig at folk slår til vet og hjelper flyplassen opp. Alt i alt står den tom. Den er klar til bruk! Som en alltids sier: venter man på noe godt, venter man ikke forgjeves

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.