Passasjergrunnlag Rygge 500000

Her er et mer enn tre år gammelt, men særdeles godt innlegg rundt økonomien på Rygge. Blant annet hvorfor Ryanairs prismodell økte passasjergrunnlaget fra 500000 til 1500000. Dette bør leses av alle for å forstå en del av utfordringene RSL står overfor og hvorfor politisk drahjelp ville ha vært særdeles gunstig. Vi kan fortsatt drømme om at det kommer et politisk utspill om fjerning av flypassasjeravgiften i siste time og at de som faktisk dro inn mer enn en million passasjerer ut over grunnlaget kommer tilbake for fullt:

Leserbrev skrevet av Kjell Espen Skjævestad Publisert i Moss Avis: 27. mai 2016, kl. 15:49, daværende stasjonssjef Aviator Moss lufthavn Rygge.
https://www.moss-avis.no/debatt/leserbrev/moss-lufthavn-rygge/hvorfor-vil-ryanair-fly-pa-gardermoen/o/5-67-266696

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.