Resett.no «Tok «alle 97 %» feil om klimaendringene?»

Vi venter på at våre folkevalgte skal gjøre noe for vår kjære flyplass Rygge. Dessverre ser det ut til at Helge Lurås i den nye avisen Resett.no er inne på et meget vesentlig poeng i artikkelen http://resett.no/2017/09/26/tok-alle-97-feil-om-klimaendringene/

Dyre og feilslåtte prosjekter for karbonfangst har blitt iverksatt, karbonkvoter innført, konkurransevridende overføring pålagt, norsk oljeindustri blir forsøkt nedbygd, sokkelen skal elektrifiseres fra land til enorme kostnader, elbilene skal gis momsfritak og alle mulige insentiver i kollektivfelt, bomringer og parkering. Nå sist under den norske valgkampen var det ingen partier som uttrykte noen form for skepsis til at det å motvirke klimaendringer var den viktigste saken for fremtiden. Journalistene stilte heller ikke spørsmål. MDG fikk ture frem på NRK med sitt monomane budskap uten innsigelser fra servile, plattføtte programledere.[1]

Vi er rammet hardt av den samme klimagalskapen gjennom flypassasjeravgiften som en samlet østfold-benk har sagt at de ikke vil ha. At det ikke skjer noe er egentlig en skandale og typisk politikere som lover gull og grønne skoger uten å følge opp. Er vi lei?

Kilder
[1] http://resett.no/2017/09/26/tok-alle-97-feil-om-klimaendringene/

3 kommentarer til «Resett.no «Tok «alle 97 %» feil om klimaendringene?»»

  1. Nedleggelsen av flyplassen på Rygge har da ingenting med klima å gjøre. I følge Høyres finanspolitiske talsmann var det en ren fiscal avgift. Man trengte mao penger for å få statsbudsjettet til å gå opp, og flysetesvgiften var den eneste FrP ville godta.

  2. Det er synd at de la ned Rygge flyplass nå må vi kjøre sa 18 mil hver veg det var jo mange som brukte Rygge. Vi flyr sa 4 ganger i året. Hva med de som jobbet der hvor mye lengre må de kjøre.? Tror det blir dårlig miljø gevinst. Hvilken problemer har regjeringen som må stenge Rygge.

  3. Legg ned alt sammen. Den norske stat legger enten ned ting eller det selges til utlandet. Så da foretrekker jeg at det legges ned. Legg ned fornebu, NSB, stortinget, alt sammen. Bare steng dørene og gå hjem.

    Når det gjelder restett, så var det en bra avis i begynnelsen. Men de har gjort samme feilen som alle andre og nå ser resett ut som en blanding av se&hør, donald duck og VG. Det er 100% søppel, det er reklame og idiotiske artikler om hva kvinner ser etter hos menn. Det er synd, de begynte bra men så ødela de alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.