Ingen åpning av Rygge uten Ryanair

I dagens Moss avis meldes det at de nye eierne Jotunfjell Partners ikke kan åpne Rygge uten at Ryanair kommer tilbake.

Det vil si at flypassasjeravgiften MÅ FJERNES og INGEN NYE flyseteavgifter innføres.

Per i dag er det kun to parti som eksplisitt har lovet dette fra sentralt hold:

Kan vi få Høyre (som vil erstatte den med en mer miljø-/klimarettet avgift) og Arbeiderpartiet (som har beholdt den i 2018-budsjettet) inn på denne listen? Selv vår lokale Venstre-representant har lovet dette (ære være ham, men får han snudd partiet før valget? )

Kilder

[1] https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/nyheter/moss-lufthavn-rygge/ingen-gjenapning-av-rygge-uten-ryanair/s/5-67-482992

2 kommentarer til «Ingen åpning av Rygge uten Ryanair»

  1. At ledelsen ved MLR uttaler at Ryanair må tilbake for å få åpnet flyplassen henger ikke på greip. Flyselskapet varslet lenge før MLR var på tale å legge ned at de ønsket seg bort.De ville inn på Gardemoen og paradokset i saken er at der har man avgiften»som alle tror var årsaken til at de ville bort fra Rygge».
    Et annet paradoks er at LO vil ha Ryanair på laget,et LO som før har boikottet nevnte selskap men dette vil de ikke si noe om nå. At ledelsen ved MLR går ut å sier at Ryanair må tilbake viser at de ikke klarer jobben med å få åpnet MLR. Få andre folk i ledelsen som skjønner litt mer enn hva LO og ledelsen nå holder på med.
    Å bare for å ha skrevet det,så var det Venstre som fikk innført avgiften,ikke FrP…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com