Pressemelding fra Rygge Airport – Forlengelse av tegningsperiode for aksjeemisjon

https://touch.moss-avis.no/nyheter/rygge/rygge-airport-as/siste-rygge-airport-forlenger-fristen-for-tegning-av-aksjer-i-selskapet/s/5-67-389017
Moss Avis skriver [1] at Rygge Airport forlenger tegningsperioden 

«- Selskapet har mottatt tegninger og det er vist betydelig interesse for RAs engasjement for å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge for sivil rutetrafikk. På bakgrunn av fortsatt pågående interesse og gjenstående diskusjoner med potensielle investorer, samt en bedre sammenfallenhet med tidsløpet for den politiske behandling av selskapets søknader om kommunal prosjektstøtte, har styret besluttet å innstille overfor selskapets generalforsamling om at tegningsperioden for kapitalutvidelsen forlenges frem til og med 17. mars 2017, heter det i pressemelingen»[1]

NRK melder at [2] kampen fortsetter med å få flyplassen gjenåpnet

«Kampen om å gjenåpne Moss lufthavn Rygge fortsetter. Det ble klart etter at Rygge Airport hadde styremøte i kveld.»[2]

https://www.nrk.no/ostfold/har-ikke-gitt-opp-sivil-luftfart-pa-rygge-1.13401236

Rygge Airport har kommet med følgende pressemelding 27. februar 2017 21:46 (epost)

Forlengelse av tegningsperiode for aksjeemisjon

frem til og med 17 mars 2017.  

                                                                                                             

Styret i Rygge Airport AS (RA) har i dag, 27.02.17, avholdt styremøte i forbindelse med den pågående aksjeemisjonen i selskapet. Selskapet har mottatt tegninger og det er vist betydelig interesse for RAs engasjement for å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge for sivil rutetrafikk.

 

På bakgrunn av fortsatt pågående interesse og gjenstående diskusjoner med potensielle investorer, samt en bedre sammenfallenhet med tidsløpet for den politiske behandling av selskapets søknader om kommunal prosjektstøtte, har styret besluttet å innstille overfor selskapets generalforsamling om at tegningsperioden for kapitalutvidelsen forlenges frem til og med 17. mars 2017.

 

«Dette gir oss tid til å komme i mål med flere aktører som har respondert positivt på våre henvendelser», sier Ole Kr. Sivertsen, styreleder i RA.

 

« I tilegg gir vi oss selv en bedre mulighet til å se sluttresultatet av kapitalutvidelsen i sammenheng med utfallet av den politiske behandlingen av søknadene om prosjektstøtte fra de 18 kommunene i Østfold, hvorav tre kommuner hitill har besluttet å gi støtte», sier Sivertsen.

 

 

Om RA:

Rygge Airport er et selskap som arbeider for å gjenåpne Moss Lufthavn Rygge. Selskapet ledes av et profesjonelt styre med tung og relevant erfaring og kompetanse. Bak selskapet står en bredt sammensatt gruppe av samfunnsengasjerte investorer. Flere kjente, tyngre aktører fra norsk nærings- og samfunnsliv er med på eiersiden.

Kilder

[1] https://touch.moss-avis.no/nyheter/rygge/rygge-airport-as/siste-rygge-airport-forlenger-fristen-for-tegning-av-aksjer-i-selskapet/s/5-67-389017

[2] https://www.nrk.no/ostfold/har-ikke-gitt-opp-sivil-luftfart-pa-rygge-1.13401236

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.