RSL vil omregulere flyplasstomten?

Ifølge Moss Dagblad «Bakgrunnen for utspillet er styreleder Svein Hurlens uttalelser til Moss Avis, der han sier selskapet vurderer å kjøpe flyplasstomta og håper den kan reguleres til noe annet enn flyplassdrift.»[1]

Dette er en sjokkerende nyhet for alle oss som vil ha fortsatt flyplassdrift på Moss lufthavn, Rygge. Nå kan vi forstå hvorfor det ser ut til at Rygge Airport AS som ønsker å ta over ikke ser ut til å komme noen vei. De nåværende eierne ønsker tydeligvis annen bruk. Vi i Venner av Rygge ønsker overhode ikke at det skal bli noe Næringspark istedenfor at Rygge Airport AS får prøve seg med drift av flyplassen. Nå må RSL gå i dialog med Rygge Airport AS slik at man kan komme fremover og få på plass en avtale om bruk av terminalbygget? Da kan finansiering og flyselskap inviteres inn regner vi med.

Nå må dere skjerpe dere alle som fortsatt sitter i RSL. Vi ønsker fortsatt drift av flyplassen. Forsøk å legge til rette slik at dette blir mulig nå før det er for sent!

[1] http://www.mossdagblad.no/lokalt/raser-mot-rsl-mener-de-hindrer-drift-1.898827

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.