Først dreper man marginale ruter og en hel flyplass med Trine-avgiften, deretter krever man offentlig finansiert tilbud til sitt eget hjemsted

rorvik_lufthavn__ryum__7900_rorvik_til_namsos_lufthavn_-_google_maps-2

For en ukes tid siden skrev vi om hvordan Trine Skei Grande kjemper for å få opprettholdt 4 daglige ruter fra sin lokalflyplass i Namsos her «Patetiske Venstre og TSG klager over for dårlig flytilbud!»[1], subsidiert og betalt av det offentlige. Hun trakk spesielt frem næringslivet som lidende under dårligere tilbud. Vi i Venner av Rygge er selvfølgelig veldig forståelsesfulle for hvor flott det er med økt flytilbud for hennes lokalsted Overhalla, hvor flyplassen i Namsos ligger 19 min unna ifølge Google maps. Rett under 2 timers kjøring fra Overhalla har man også Rørvik flyplass som betjenes fire ganger daglig. Dog det er litt rart at et sted med nesten ikke folk skal ha to flyplasser finansiert av skattepengene våre.

Det er patetisk at hun faktisk får dradd inn samferdselsministeren på tur til hennes hjemsted slik Namdalsavisa rapporterer Åpner for Overhalla-besøk, Namdalsavisa[2]. Hva med de tusen som mistet jobben i Østfold pga. hennes personlige krig mot det flotte flyselskapet Ryanair som skapte en levedyktig flyplass på Rygge.

Folk i Halden, Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og resten av Østfolds befolkning har nå alle godt 2 timer til nærmeste flyplass.
oslo_lufthavn_til_fredrikstad_-_google_maps

[1] https://www.facebook.com/venneravrygge/posts/340761399631679
[2] http://www.namdalsavisa.no/artikkel/2016/11/29/%C3%85pner-for-Overhalla-bes%C3%B8k-13860233.ece

2 kommentarer til «Først dreper man marginale ruter og en hel flyplass med Trine-avgiften, deretter krever man offentlig finansiert tilbud til sitt eget hjemsted»

  1. Så opptatt som ho er av miljøet så bør ho ta føttene i bruk når ho skal forflytte seg. God trim er det også, og er å anbefale.

  2. Ja ja!!! Nå synes jeg at ho trine har fått nok gratis reklame!! Jeg tror ikke det blir politikerne som overtar driften av MRL. Jeg tror vi som er brukere må stå sammen og vise solidaritet med de som skal drifte MLR. Videre, ved å for eks. å bruke det vi sparer i tid og penger på Gardermoen, ved kjøp av for eks aksjer i det nye selskapet. Glem ho Trine, kom heller med positive forslag!!!!???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.