Ryanair øker i Italia, som kvittet seg med flyskatter, og øker i resten av Europa

Norge er styrt av en gjeng livsfjerne karrierepolitikere som overhode ikke tenker på den vanlige mann i gata. Hvordan kan man ellers tolke utsagn som at vi ikke vil fjerne flypassasjeravgiften om vi får flertall? Se hva som skjer i resten av Europa som ikke dopes ned av et enormt oljefond (eller bedre kjent som hollandsk syke): «Ryanair er også for fullt tilbake i Italia ettersom de italienske myndighetene nå har trukket tilbake en bebudet flyskatteøkning på 2,50 euro noe som har gjort at Ryanair likevel ikke stenger ned sine baser i landet, men tvert i mot vil øke innsatsen i Italia. Ryanair melder at de neste år vil øke kapasiteten i Italia med tre millioner flyseter.» http://www.moss-avis.no/nyheter/okonomi-og-naringsliv/luftfart/ryanair-bare-oker-og-oker/s/5-67-339322

Én kommentar til «Ryanair øker i Italia, som kvittet seg med flyskatter, og øker i resten av Europa»

  1. Der ser man… , men det kan nok også være andre motiver for Ryanair. De ser nok en økende marked. Alitalia lever vel bare med kunstig åndedrett og det gjelder å posisjonere seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.