Fiskalavgift og hvordan prioritere

I forrige post på venneravrygge.no «Bør partiene avlegge løfte om å få fjernet flypassasjeravgiften?» gikk vi gjennom hvorfor argumentet med at dette er en klimaavgift ikke holder mål.

Det har også vært fremmet påstander om at dette kun var en fiskalavgift for å dekke inn underskudd. De som har hevdet dette er de samme politikerne som har brukt, ja, opp mot 700 millioner på Clinton Foundation. Det er viktigere å støtte en part i den amerikanske valgkampen enn å redde Moss lufthavn Rygge ser det ut til. Se omtalen av dette hos sløseriombudsmannen som vi har motalt flere ganger tidligere https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=582113005332608&id=271396979737547.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.