Carl I. Hagen: – Håper du får champagnen i halsen!

Carl I. Hagen sier følgende på Facebook i kveld

«Gratulerer Trine Schei Grande!

Du greide å frata 500 mennesker jobben på Rygge flyplass og tusener av reisende et tilbud om billig ferie med familien til syden og andre land. Din flyseteavgift koster vanlige mennesker jobben, påfører statsbudsjettet hundrevis av millioner i arbeidsledighetstrygd og fratar folk med lave og midlere inntekter ferien i syden!

Du og dine kolleger i Venstre feirer vel med champagne. Og jeg skjønner at du i eventuelle regjeringsforhandlinger vil fortsette din forfølgelse av folk med lave og vanlige inntekter som er avhengig av bruk av bil og fly.

Du og dine er lurt trill rundt av byråkratene til til regjeringene til å tro at den vekstfremmende CO2 har noen virkning på klimaet. Se bevis for det motsatte på NIPCC.com (Nongovernmental International Panel on Climate Change).

Håper du får champagnen i halsen!» https://www.facebook.com/carlihagen/posts/10154665783748792

Jeg tror mange av våre følgere på Venner av Rygge har denne følelsen i kveld. Det er synd at vi ødelegger så mye velstand uten at vi får noe igjen som Carl I. Hagen påpeker. Vi gir oss aldri!

Én kommentar til «Carl I. Hagen: – Håper du får champagnen i halsen!»

  1. Folk har rett til en overbevisning, tro på prinsipper og en ideologi. Det har også Schei Grande. Problemet er selvfølgelig at når man gjør dumme ting på grunnlag av sin overbevisning, sine prinsipper og sin ideologi, ja så blir det altså ikke mindre dumt av den grunn.
    Det gjelder også for Schei Grande.
    En stor mangel i det norske samfunn ettermin menning er at NDF nå er nedlagt. Mens vi venter på at noen kan legge fram dolumentasjon på at nedleggelsen av Rygge flyplass gir landet Norge en samfunnsøkonomisk gevinst, så mener jeg Schei Grande her hadde kvalifisert seg som en god søker til medlemskap i Norsk Dusteforbund (NDF). Men det slipper hun fordi organisasjonen dessverre er nedlagt.
    Men jeg skal ikke være påståelig. Kan noen påvise en samfunnsøkonomisk gevinst så faller min påstand om at hun her ville vært kvalifisert til NDF!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.