Allerede 1. april neste år kan flyplassen bli gjenåpnet!

Ifølge Dagens Næringsliv så «- Nå har vi fått et virkelig gjennombrudd, sier daglig leder Knut R. Johannessen i Rygge Airport (RA) til DN torsdag kveld.

Han sikter til en avtale mellom Forsvarsbygg og RA, som er viktig for å sikre fortsatt sivil flytrafikk.»
http://www.nettavisen.no/na24/–rygge-kan-vre-reddet/3423277194.html

Her er DN-artikkelen bak betalingsmur: http://www.dn.no/nyheter/naringsliv/2016/10/27/2158/Moss-Lufthavn-Rygge/lordag-tar-det-siste-flyet-av-fra-rygge-men-allerede-1-april-neste-ar-kan-flyplassen-bli-gjenapnet

3 kommentarer til «Allerede 1. april neste år kan flyplassen bli gjenåpnet!»

  1. Hurra ? det blir så bra
    RA et flott alternativ !!!!!!
    Så slipper vi å kjøre gjennom Oslo eller til andre flyplasser
    DET blir miljøvennlig??

  2. Dette blir inne tier hvis gutta med de kloke løsninger får det ut i virkeligheten. Det er tusenvis av oss vanlige folk som trenger denne flyplassen, og det bør jo vår regjering snart begynne å forstå. Lett for dem og forkludre det som var bra når det ikke går ut over dem selv som blir hentet og fraktet i alle retninger i FIIIINE biler m.m. Stikk fingeren i jorden og start opp med å bruke det som kalles hjerne , og som sitter øverst på toppen av kroppen.Vi som må helt til Gardemoen får en kostnad pr person tur retur på ca kr 1000,- før vi i det hele tatt skal få nådd et fly. Miljøvennlig blir det også i bøtter og spann når man slipper trafikken mellom Østlandet og Gardemoen. SÅ VÅKNE OPP OG FÅ STUSSEN OPP AV STOLEN.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.