Forbud mot flyreklame? Slik blir det om folkene i MDG får det som de vil

Nå har MDG sagt at vi bør forby reklame for flyreiser. Det vil faktisk ødelegge hele næringen. Rygge kan vi bare glemme å få opp om disse kommer i en vippeposisjon og inviteres inn i en fremtidig regjering, enten om det er Høyre eller AP som får «flertall». I Oslo har jo dette allerede skjedd med AP, SV og MDG.

«Vi ønsker også å forby all reklame for fossil energi, fossilbiler, flyreiser og cruise, sier Sigrid Z. Heiberg»[1]

Skal vi godta dette? Disse folkene sier rett ut at vår levestandard og velstand bør kraftig reduseres. helt uten noen form for rasjonalitet bak ønsket.

Kilde

[1] https://www.dagsavisen.no/demokraten/oslo-mdg-vil-forby-reklame-for-fossilbiler-og-flyreiser-1.1675391

5 kommentarer til «Forbud mot flyreklame? Slik blir det om folkene i MDG får det som de vil»

  1. At det går Ann! Diesel v8 turbo eller diesel med add blu renser CO2 fra motoren, og slipper kun ut vann og oksygen. El biler forurenser kraftig å forurense så folk ser nok hvem som er tett i skallen! Men MDG velger heller flyplass på rygge en tredje rullebane på Gardemoen. Hvis det skal være så om å men så får vel MOSS LUFTHAVN RYGGE insistere i biodrivstoff!

  2. MDG er på folk er de som vill at vi skal tilslutt kjøre hest og vogn. Hvorfor bryr vi oss om dette klima hysteriet? Lar oss bli lurt. Vi bør konsentrere oss først om større land med mer CO2 utslipp foreksempel USA og Kina. Norge burde komme til sist.

  3. Miljø vennene i Norge gjør jobben sin med lokalt påvirkning. Mener glem store saker. Begrens ikke vårt livsstil med global tenking om miljøet. Det er kun en fjert av USA eller Kina som ødelegger deres 100 års kamp om bedre klima. AMEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.