Ingen åpning av Rygge uten Ryanair

I dagens Moss avis meldes det at de nye eierne Jotunfjell Partners ikke kan åpne Rygge uten at Ryanair kommer tilbake.

Det vil si at flypassasjeravgiften MÅ FJERNES og INGEN NYE flyseteavgifter innføres.

Per i dag er det kun to parti som eksplisitt har lovet dette fra sentralt hold:

Kan vi få Høyre (som vil erstatte den med en mer miljø-/klimarettet avgift) og Arbeiderpartiet (som har beholdt den i 2018-budsjettet) inn på denne listen? Selv vår lokale Venstre-representant har lovet dette (ære være ham, men får han snudd partiet før valget? )

Kilder

[1] https://www.moss-avis.no/okonomi-og-naringsliv/nyheter/moss-lufthavn-rygge/ingen-gjenapning-av-rygge-uten-ryanair/s/5-67-482992

Del siden på …Share on Facebook787Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

2 thoughts on “Ingen åpning av Rygge uten Ryanair”

  1. At ledelsen ved MLR uttaler at Ryanair må tilbake for å få åpnet flyplassen henger ikke på greip. Flyselskapet varslet lenge før MLR var på tale å legge ned at de ønsket seg bort.De ville inn på Gardemoen og paradokset i saken er at der har man avgiften»som alle tror var årsaken til at de ville bort fra Rygge».
    Et annet paradoks er at LO vil ha Ryanair på laget,et LO som før har boikottet nevnte selskap men dette vil de ikke si noe om nå. At ledelsen ved MLR går ut å sier at Ryanair må tilbake viser at de ikke klarer jobben med å få åpnet MLR. Få andre folk i ledelsen som skjønner litt mer enn hva LO og ledelsen nå holder på med.
    Å bare for å ha skrevet det,så var det Venstre som fikk innført avgiften,ikke FrP…

Legg inn en kommentar