Til alle som deltok i vippsaksjonen for Rygge

http://sirkusostfold.no/

Alle som betalte inn penger på vippsaksjonen er velkommen til å få to billetter hver til Sirkus Østfold med blant annet Tommy Steine. Den eksklusive VENNER AV RYGGE-forestillingen går av stabelen i Råde, tirsdag 30. mai, kl. 1900.

Dersom du ønsker å benytte billettene dine må du sende oss en epost med ditt navn, adresse og telefonnummer. Fortell også om du ønsker én eller to billetter.

Beskjed må gis innen utgangen av søndag 21. mai på epost: tommyshow30.mai.kl1900@rygge-airport.no

Vennlig hilsen
Tommy Steine og Rygge Airport

P.S.: Grunnen til at vi poster denne informasjonen her på Venner av Rygge, og såpass tett på forestillingen, er at Vipps og DnB – til vår store overraskelse – ikke var i stand til å hjelpe oss med kontaktopplysninger til den enkelte vippser. Vi beklager dette!

Del siden på …Share on Facebook60Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

One thought on “Til alle som deltok i vippsaksjonen for Rygge”

  1. (Redigert)

    FLEIP?
    Dette er ikke godt nok! Jeg oppfordrer ledelsen til å legge frem et detaljert regnskap! Vi har ikke betalt for sirkusbilletter men grunnlaget for en flyplass! Jeg forlanger faktisk mer av et selskap og en ledelse som hevder seriøsitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *