Betydelig lokal støtte!


Moss Dagblad skriver at Rygge Airport har hatt et intromøte med Jotunfjell Partners AS og at de skal ha et nytt møte rett over påske for å se på om man kan finne synergieffekter og samarbeid for å få til en åpning 

Styreleder i Rygge Airport sier blant annet i en pressemelding:

– Vi håper [den betydelige lokale støtten vi har fått] kan komme sitt formål til gode ved at Rygge Airport AS og Jotunfjell Partners AS finner grunnlag for et samarbeid framover, tuftet på at disse to aktørene synes å ha en sammenfallende målsetting om å reetablere sivil flyplassdrift på Rygge [1]

Les mer i Moss Dagblad. 

Kilder

[1] http://www.mossdagblad.no/lokalt/motes-etter-paske-1.949277

Del siden på …Share on Facebook745Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *