Rygge Sivile Lufthavn kreves for 43 millioner

Dagbladet skriver at «23. november sendte Forsvarsbygg et krav til RSL på 43 millioner kroner, som gjelder hele forsvarssektoren. Dette inkluderer både forfalte krav, og framtidige krav som RSL ikke ser seg i stand til å betale.»[1]

Ifølge Fredrikstad blad så «Nå mener direktør Pål F Tandberg dette utspillet skader arbeidet med å skaffe en ny aktør til å drive flyplassen. … Tandberg er litt diffus på hvor raskt spørsmålet om konkurs kan avklares.»[2]
Kilder

[1] Rygge Sivile Lufthavn kreves for 40 millioner – slår hardt tilbake mot Forsvarsbygg http://www.dagbladet.no/nyheter/rygge-sivile-lufthavn-kreves-for-40-millioner—slar-hardt-tilbake-mot-forsvarsbygg/66401832

[2] Millionkrav mot Rygge: – Kan i verste fall ende med konkurs  http://touch.f-b.no/nyheter/ryggesivilelufthavn/pal-tandberg/millionkrav-mot-rygge-kan-i-verste-fall-ende-med-konkurs/s/5-59-622376

Del siden på …Share on Facebook87Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *